Nieuws

kies nu voor zonne energie

Prijs zonne-energie daalt duizelingwekkend!

De laatste jaren is de prijs voor zonne-energie met een duizelingwekkende vaart gedaald. HIermee zit zonne-energie vlot onder de kost van fossiele energie zoals gas en mazout. Een zonnige toekomst is verzekerd!
Lees meer
Zuhal warmtepomp

Vlaanderen warm voor warmtepompen

Vlaanderen loopt warm voor warmtepompen.
Bij nieuwbouw kiest nu al meer dan 20% van de mensen voor een warmtepomp, ze kiezen er zo ook voor om beter te doen dan de EPB wetgeving.
Lees meer
Vlaming vraagt steeds minder benovatiepremies aan

Vlaming vraagt steeds minder Benovatiepremies aan

BENOveren (BEter reNOveren) neemt toe in Vlaanderen. Dat zeer goed nieuws, want de Vlaming ziet de voordelen in van energiezuinig te werken. Toch blijkt dat velen die een energetische renovatie uitvoeren geen individuele BENOvatiepremie aanvragen. De Vlaamse regering zet deze BENOvatiepremie nu in de kijker , samen met  renovatiepremies en tal van andere fiscale voordelen. Tenslotte willen ze zo de voorwaarden van het Renovatiepact2050 behalen.
Lees meer
maak het verschil, zet je grey day op 31/12

Leg jouw 'grey day' op 31/12

Grey Day blijkt dit jaar op 5 februari te vallen. We houden het dus 35 dagen vol met onze gezamenlijke groene energie. Daarna is het gas, kolen, diesel, pellets en nucleair voor de rest van het jaar. Ontdek hier hoe jij jouw grey day opschuift naar 31/12
Lees meer
technologie gebruiken tegen klimaatopwarming

Waarom we het doen

Waarom is TerraVolt er? Wat heeft ons gedreven en geïnspireerd? De overtuiging dat we wél degelijk de klimaatontregeling aan kunnen.
Lees meer

Benieuwd naar een richtprijs voor een geothermische warmtepomp?

Bereken het zelf in 3 eenvoudige stappen.

Mijn warmtepomp