Benieuwd naar onze prijzen?

Over ons

Het begon allemaal in 2011 met Dimitri als zelfstandig HVAC technicus voor het installeren van verwarmingsinstallaties, ventilatiesystemen en sanitair leidingwerk. Sindsdien levert hij samen met ons team dagelijks het beste van zichzelf om proper en kwalitatief werk af te leveren.

Wouter werd in 2008 energiedeskundige uit interesse in alles wat met hernieuwbare energie te maken heeft. Hij is sinds 2011 fulltime bezig met hernieuwbare energie en kwam in 2018 mee aan boord bij TerraVolt.

Hij zorgt er voor correcte warmteverliesberekeningen en selectie van de juiste warmtepomp voor jouw project. 

De missie van TerraVolt is om PUUR COMFORT bij jou thuis en op kantoor te krijgen. 

Voor elke woning en elk kantoor is het mogelijk om met een warmtepomp te zorgen voor warmte, koelte én warm water voor elke dag.

Wat we van onze klanten vaak horen is dat we op afspraak zijn, stipt zijn en onze werven correct en proper opleveren.

 

Dimi

Dimitri

Zaakvoerder / installateur
Wouter van Terravolt

Wouter

Adviseur hernieuwbare energie
Monteur bij terravolt

Lazlo

Monteur
Rien

Rien

Monteur
Monteur bij terravolt

Ahmad

Monteur
Administratieve duizendpoot

An

Administratieve duizendpoot
Katinka

Katinka

Business Developer - Adviseur warmtepompen
Bart

Bart

Adviseur warmtepompen

Terug naar www.terravolt.be.

Benieuwd naar een richtprijs voor een warmtepomp?

Bereken het zelf in 3 eenvoudige stappen.

Mijn warmtepomp

Wat zeggen onze klanten in reviews op Google?

 • Pieter Willems
  Pieter Willems
  2 april 2024
  Tijdens een totaalrenovatie van onze woning hebben we een warmtepomp met boiler laten plaatsen door Terravolt. We werden goed geholpen om de juiste keuzes te maken voor onze specifieke situatie en de graaf en plaatsingswerken werden netjes uitgevoerd. Ook de opstart en afregeling voor onze wensen/noden werd vlot en snel afgehandeld. Zeker aan te raden!
 • guy mouton
  guy mouton
  20 maart 2024
 • Neleke De Pla
  Neleke De Pla
  19 maart 2024
  Voor onze nieuwe apotheek deden we beroep op Terravolt. Alles verliep vlot, goede communicatie met de andere bouwpartners en de strakke timing werd gerespecteerd, bedankt!
 • Wout Vloebergs
  Wout Vloebergs
  19 maart 2024
  Goede service en op tijd volgens afspraak. Er wordt actief mee gedacht om tot een goede installatie op maat van de klant te komen
 • Danny Laseure
  Danny Laseure
  16 maart 2024
 • wouter cornillie
  wouter cornillie
  16 maart 2024
  Wij zijn heel tevreden over de studie, uitvoering, service en kwaliteit van het geleverde systeem met TerraVolt. Voor de renovatie van een oude woning waren zij de enige die het aandurfden om een realistisch stappenplan voor te stellen met garantie op resultaten. Toen bleek bij de verdere voorbereiding van de uitvoering dat er kon bespaard worden lieten ze het niet na om dit te melden en het nodige uit de offerte te halen. De uitvoering verliep vlot, de begeleiding van de afstelling nadien konden we altijd vragen en we werden snel vlot geholpen. De afgelopen koude winterweken hebben we fosielvrij heel goed doorlopen afgelopen winter. Wouter Cornillie Sint-Denijs Westrem
 • Joris De Backer
  Joris De Backer
  7 oktober 2023
  We hebben een geothermische warmtepomp laten plaatsen door Terravolt. Dit is een zeer betrouwbare firma. We zijn heel tevreden over het werk van de installateur Ahmad die alles super netjes heeft uitgevoerd. We kregen ook altijd snelle respons met deskundige uitleg van Dimitri. Ook een pluim voor An die gouden werk levert qua planning en begeleiding. Wij bevelen Terravolt ten zeerste aan!
 • Nicolas Blondeel
  Nicolas Blondeel
  6 mei 2023
  Heel betrouwbare en correcte partner voor je technieken met veel know how en goed planningsbeheer. Wij als Enplusarchitecten werken zeer graag samen met dit team Wouter en Dimitri!
 • Joris De Kimpe
  Joris De Kimpe
  6 juni 2021
  Heel erg tevreden over het geleverde werk. Steeds vriendelijke en duidelijke communicatie, alles heel professioneel en netjes geplaatst. Ik kan een samenwerking alleen maar aanraden!