Benieuwd naar onze prijzen?

Waarom?

Er zijn (minstens) 5 goede redenen om voor een warmtepomp te kiezen. 

 

1. Comfort

Een warmtepomp kan naast verwarmen, ook koelen. Je hebt dus het hele jaar door een comfortabele temperatuur in huis. Een niet te overschatten voordeel in onze steeds warmer wordende zomers. 

Hoewel de warmtepomp op radiatoren ook perfect werkt, is het ideale comfort te leveren met vloerverwarming. Zo heb je in je hele woning een aangename temperatuur die gelijk verspreid zit. 

De warmtepomp zorgt bovendien ook nog voor je warm water voor elke dag. Lekker lang douchen is perfect mogelijk. 1 toestel voor alles dus. 

2. Lage energiekosten

Door het enorm hoge rendement van warmtepompen, verbruiken ze weinig energie. Ze oogsten de gratis energie uit de bodem of uit de lucht. 

Je wordt dan ook minder afhankelijk van schommelende energieprijzen. 

3. Klaar voor de toekomst

Al onze warmtepompen zijn smart grid ready. Ze kunnen dus perfect meedraaien in een systeem met variabele energieprijzen zodat je je verbruik én je kost nog verder optimaliseert. 

Ook overschotten aan zonne energie kunnen door de warmtepomp benut worden om om te zetten in warmte of koelte. 

4. Ecologisch

Een warmtepomp stoot geen CO2 uit tijdens haar werking. Zo bespaar je als gezin gemakkelijk 2700 kg CO2 per jaar.

Zo draag je met een een warmtepomp ook je steentje bij aan een schonere toekomst voor de generaties na ons. 

5. De waarde van je woning

Met een warmtepomp, heb je een beter EPB en EPC. Je woning wordt dus meer waard. Bovendien wordt momenteel de investering nog verzacht door gunstige steunmechanisment. Zie hierover ook onze pagina over subsidies

Terug naar www.terravolt.be.

Benieuwd naar een richtprijs voor een warmtepomp?

Bereken het zelf in 3 eenvoudige stappen.

Mijn warmtepomp

Wat zeggen onze klanten in reviews op Google?

 • Pieter Willems
  Pieter Willems
  2 april 2024
  Tijdens een totaalrenovatie van onze woning hebben we een warmtepomp met boiler laten plaatsen door Terravolt. We werden goed geholpen om de juiste keuzes te maken voor onze specifieke situatie en de graaf en plaatsingswerken werden netjes uitgevoerd. Ook de opstart en afregeling voor onze wensen/noden werd vlot en snel afgehandeld. Zeker aan te raden!
 • guy mouton
  guy mouton
  20 maart 2024
 • Neleke De Pla
  Neleke De Pla
  19 maart 2024
  Voor onze nieuwe apotheek deden we beroep op Terravolt. Alles verliep vlot, goede communicatie met de andere bouwpartners en de strakke timing werd gerespecteerd, bedankt!
 • Wout Vloebergs
  Wout Vloebergs
  19 maart 2024
  Goede service en op tijd volgens afspraak. Er wordt actief mee gedacht om tot een goede installatie op maat van de klant te komen
 • Danny Laseure
  Danny Laseure
  16 maart 2024
 • wouter cornillie
  wouter cornillie
  16 maart 2024
  Wij zijn heel tevreden over de studie, uitvoering, service en kwaliteit van het geleverde systeem met TerraVolt. Voor de renovatie van een oude woning waren zij de enige die het aandurfden om een realistisch stappenplan voor te stellen met garantie op resultaten. Toen bleek bij de verdere voorbereiding van de uitvoering dat er kon bespaard worden lieten ze het niet na om dit te melden en het nodige uit de offerte te halen. De uitvoering verliep vlot, de begeleiding van de afstelling nadien konden we altijd vragen en we werden snel vlot geholpen. De afgelopen koude winterweken hebben we fosielvrij heel goed doorlopen afgelopen winter. Wouter Cornillie Sint-Denijs Westrem
 • Joris De Backer
  Joris De Backer
  7 oktober 2023
  We hebben een geothermische warmtepomp laten plaatsen door Terravolt. Dit is een zeer betrouwbare firma. We zijn heel tevreden over het werk van de installateur Ahmad die alles super netjes heeft uitgevoerd. We kregen ook altijd snelle respons met deskundige uitleg van Dimitri. Ook een pluim voor An die gouden werk levert qua planning en begeleiding. Wij bevelen Terravolt ten zeerste aan!
 • Nicolas Blondeel
  Nicolas Blondeel
  6 mei 2023
  Heel betrouwbare en correcte partner voor je technieken met veel know how en goed planningsbeheer. Wij als Enplusarchitecten werken zeer graag samen met dit team Wouter en Dimitri!
 • Joris De Kimpe
  Joris De Kimpe
  6 juni 2021
  Heel erg tevreden over het geleverde werk. Steeds vriendelijke en duidelijke communicatie, alles heel professioneel en netjes geplaatst. Ik kan een samenwerking alleen maar aanraden!