Benieuwd naar onze prijzen?

Wat is Puur Comfort?

Puur comfort
Wat is (basis) comfort?

Het weer is best wel goed in september. Toch zal je binnenkort de verwarming aanzetten, eens de herfst in het land komt. Verwarming in de koude tijd van het jaar, is een essentiële basis. 

Komt daarbij: warm water. Elke dag gebruiken we warm water voor de handen te wassen, te douchen, te koken en zo verder. Duidelijk onderdeel van het basis comfort.

De laatste jaren hebben we meer en meer hittegolven en warmere zomers. Voor vele mensen is dat verre van aangenaam. En zeker niet wanneer de warmte in huis geraakt. Of erger nog: in de slaapkamers!

We kunnen dus stilaan ook koeling als basiscomfort beginnen beschouwen. Ja, zelfs in België :)

 

zuinige toestellen
Hoe brengt TerraVolt dit comfort?

Bij TerraVolt gaan we steeds uit van een warmtepomp. We halen de energie uit de lucht of de grond in je tuin. De warmtepomp zet die om in bruikbare warmte. We gebruiken enkel kwalitatief en performant materiaal. Dit kan tegenwoordig zelfs in combinatie met je bestaande radiatoren! Lees er meer over hier

Tijdens de zomer, kan er via passieve koeling gebruik gemaakt worden van de koelte in de bodem om deze in huis te halen. Via de vloerverwarming wordt zo de hele vloermassa op lagere temperatuur gebracht. Dat levert een aangename koelte op, die minder 'hard' is dan koelte van airco. 

Het leuke aan passieve koeling is dat die quasi geen energie verbruikt en je die koeling er dus eigenlijk gratis bovenop krijgt. 

Het hele jaar door, regelt de warmtepomp ondertussen ook dat de voorraad warm water op peil blijft. Opnieuw, met warmte uit de bodem of uit de lucht.

Ontdek hier alle voordelen van een warmtepomp.

kies nu voor zonne energie
Hoe wordt het PUUR?

Dankzij de warmtepomp, is 80% van de energie sowieso gratis. Die komt gewoon van onder je gazon of uit de buitenlucht. 

Daarnaast gebruikt de warmtepomp nog elektriciteit, vooral voor de compressor die er eigenlijk voor zorgt dat de warmte bruikbaar wordt. 

Tenslotte plaatst TerraVolt dan zonnepanelen op het dak. De elektriciteit die nog nodig is voor de warmtepomp, wordt zo ook nog eens elke dag gratis door de zon geleverd.

Resultaat? 

Puur comfort. Geen CO2 uitstoot en vooral, zeer lage energiekosten. Geen schrik meer nodig van de jaarlijkse afrekening!

Benieuwd naar een richtprijs voor een warmtepomp?

Bereken het zelf in 3 eenvoudige stappen.

Mijn warmtepomp