Benieuwd naar onze prijzen?

Wat is Puur Comfort?

Puur comfort
Wat is (basis) comfort?

Het weer is best wel goed in september. Toch zal je binnenkort de verwarming aanzetten, eens de herfst in het land komt. Verwarming in de koude tijd van het jaar, is een essentiële basis. 

Komt daarbij: warm water. Elke dag gebruiken we warm water voor de handen te wassen, te douchen, te koken en zo verder. Duidelijk onderdeel van het basis comfort.

De laatste jaren hebben we meer en meer hittegolven en warmere zomers. Voor vele mensen is dat verre van aangenaam. En zeker niet wanneer de warmte in huis geraakt. Of erger nog: in de slaapkamers!

We kunnen dus stilaan ook koeling als basiscomfort beginnen beschouwen. Ja, zelfs in België :)

 

zuinige toestellen
Hoe brengt TerraVolt dit comfort?

Bij TerraVolt gaan we steeds uit van een warmtepomp. We halen de energie uit de lucht of de grond in je tuin. De warmtepomp zet die om in bruikbare warmte. We gebruiken enkel kwalitatief en performant materiaal. Dit kan tegenwoordig zelfs in combinatie met je bestaande radiatoren! Lees er meer over hier

Tijdens de zomer, kan er via passieve koeling gebruik gemaakt worden van de koelte in de bodem om deze in huis te halen. Via de vloerverwarming wordt zo de hele vloermassa op lagere temperatuur gebracht. Dat levert een aangename koelte op, die minder 'hard' is dan koelte van airco. 

Het leuke aan passieve koeling is dat die quasi geen energie verbruikt en je die koeling er dus eigenlijk gratis bovenop krijgt. 

Het hele jaar door, regelt de warmtepomp ondertussen ook dat de voorraad warm water op peil blijft. Opnieuw, met warmte uit de bodem of uit de lucht.

Ontdek hier alle voordelen van een warmtepomp.

kies nu voor zonne energie
Hoe wordt het PUUR?

Dankzij de warmtepomp, is 80% van de energie sowieso gratis. Die komt gewoon van onder je gazon of uit de buitenlucht. 

Daarnaast gebruikt de warmtepomp nog elektriciteit, vooral voor de compressor die er eigenlijk voor zorgt dat de warmte bruikbaar wordt. 

Tenslotte plaatst TerraVolt dan zonnepanelen op het dak. De elektriciteit die nog nodig is voor de warmtepomp, wordt zo ook nog eens elke dag gratis door de zon geleverd.

Resultaat? 

Puur comfort. Geen CO2 uitstoot en vooral, zeer lage energiekosten. Geen schrik meer nodig van de jaarlijkse afrekening!

Benieuwd naar een richtprijs voor een warmtepomp?

Bereken het zelf in 3 eenvoudige stappen.

Mijn warmtepomp

Wat zeggen onze klanten in reviews op Google?

 • Pieter Willems
  Pieter Willems
  2 april 2024
  Tijdens een totaalrenovatie van onze woning hebben we een warmtepomp met boiler laten plaatsen door Terravolt. We werden goed geholpen om de juiste keuzes te maken voor onze specifieke situatie en de graaf en plaatsingswerken werden netjes uitgevoerd. Ook de opstart en afregeling voor onze wensen/noden werd vlot en snel afgehandeld. Zeker aan te raden!
 • guy mouton
  guy mouton
  20 maart 2024
 • Neleke De Pla
  Neleke De Pla
  19 maart 2024
  Voor onze nieuwe apotheek deden we beroep op Terravolt. Alles verliep vlot, goede communicatie met de andere bouwpartners en de strakke timing werd gerespecteerd, bedankt!
 • Wout Vloebergs
  Wout Vloebergs
  19 maart 2024
  Goede service en op tijd volgens afspraak. Er wordt actief mee gedacht om tot een goede installatie op maat van de klant te komen
 • Danny Laseure
  Danny Laseure
  16 maart 2024
 • wouter cornillie
  wouter cornillie
  16 maart 2024
  Wij zijn heel tevreden over de studie, uitvoering, service en kwaliteit van het geleverde systeem met TerraVolt. Voor de renovatie van een oude woning waren zij de enige die het aandurfden om een realistisch stappenplan voor te stellen met garantie op resultaten. Toen bleek bij de verdere voorbereiding van de uitvoering dat er kon bespaard worden lieten ze het niet na om dit te melden en het nodige uit de offerte te halen. De uitvoering verliep vlot, de begeleiding van de afstelling nadien konden we altijd vragen en we werden snel vlot geholpen. De afgelopen koude winterweken hebben we fosielvrij heel goed doorlopen afgelopen winter. Wouter Cornillie Sint-Denijs Westrem
 • Joris De Backer
  Joris De Backer
  7 oktober 2023
  We hebben een geothermische warmtepomp laten plaatsen door Terravolt. Dit is een zeer betrouwbare firma. We zijn heel tevreden over het werk van de installateur Ahmad die alles super netjes heeft uitgevoerd. We kregen ook altijd snelle respons met deskundige uitleg van Dimitri. Ook een pluim voor An die gouden werk levert qua planning en begeleiding. Wij bevelen Terravolt ten zeerste aan!
 • Nicolas Blondeel
  Nicolas Blondeel
  6 mei 2023
  Heel betrouwbare en correcte partner voor je technieken met veel know how en goed planningsbeheer. Wij als Enplusarchitecten werken zeer graag samen met dit team Wouter en Dimitri!
 • Joris De Kimpe
  Joris De Kimpe
  6 juni 2021
  Heel erg tevreden over het geleverde werk. Steeds vriendelijke en duidelijke communicatie, alles heel professioneel en netjes geplaatst. Ik kan een samenwerking alleen maar aanraden!