Benieuwd naar onze prijzen?

In my backyard aub

warmte van de aarde
NOT in my backyard

Vandaag, dat is 23 december 2019, is er in het nieuws dat windenergie te traag evolueert in Vlaanderen. Dat lezen we in het artkel op VRT Nieuws. Je kan het hier terugvinden. 

Er is veel tegenstand tegen windenergie. In ons dichtbebouwd Vlaanderen is het niet eenvoudig om windmolens te plaatsen, hoewel ze een essentieel onderdeel zijn van de overgang naar een duurzame toekomst. 

We hebben er als burger allemaal weinig vat op. 

WEL in my backyard

Dat houdt jou natuurlijk niet tegen! Met geothermie haal je eenvoudig en gratis 80% gratis warmte uit je eigen achtertuin. De collector van GeoCollect is zeer compact en heeft niet veel plaats nodig. Ongeveer één derde van de oppervlakte van je woning. 

De warmtepomp haalt de energie op lage temperatuur uit de bodem en pompt ze op tot bruikbare warmte in je woning. De zon brengt dan vanaf de lente meer dan voldoende warmte opnieuw in de bodem.

Zo kan je de cyclus je hele leven blijven herhalen. Elk jaar opnieuw verlaag je je impact voor warmte met liefst 80 % !!

Doe de test

Op deze webpagina, ook op VRT nieuws, kan je zien wat je moet doen om je impact naar beneden moet krijgen. Door je woning met aardwarmte (geothermie) te verwarmen, kan je veel impact hebben. Zonder dat er ook maar iemand last van heeft. 

Jullie vinden de weg wel naar ons!

Benieuwd naar een richtprijs voor een warmtepomp?

Bereken het zelf in 3 eenvoudige stappen.

Mijn warmtepomp

Wat zeggen onze klanten in reviews op Google?

 • Pieter Willems
  Pieter Willems
  2 april 2024
  Tijdens een totaalrenovatie van onze woning hebben we een warmtepomp met boiler laten plaatsen door Terravolt. We werden goed geholpen om de juiste keuzes te maken voor onze specifieke situatie en de graaf en plaatsingswerken werden netjes uitgevoerd. Ook de opstart en afregeling voor onze wensen/noden werd vlot en snel afgehandeld. Zeker aan te raden!
 • guy mouton
  guy mouton
  20 maart 2024
 • Neleke De Pla
  Neleke De Pla
  19 maart 2024
  Voor onze nieuwe apotheek deden we beroep op Terravolt. Alles verliep vlot, goede communicatie met de andere bouwpartners en de strakke timing werd gerespecteerd, bedankt!
 • Wout Vloebergs
  Wout Vloebergs
  19 maart 2024
  Goede service en op tijd volgens afspraak. Er wordt actief mee gedacht om tot een goede installatie op maat van de klant te komen
 • Danny Laseure
  Danny Laseure
  16 maart 2024
 • wouter cornillie
  wouter cornillie
  16 maart 2024
  Wij zijn heel tevreden over de studie, uitvoering, service en kwaliteit van het geleverde systeem met TerraVolt. Voor de renovatie van een oude woning waren zij de enige die het aandurfden om een realistisch stappenplan voor te stellen met garantie op resultaten. Toen bleek bij de verdere voorbereiding van de uitvoering dat er kon bespaard worden lieten ze het niet na om dit te melden en het nodige uit de offerte te halen. De uitvoering verliep vlot, de begeleiding van de afstelling nadien konden we altijd vragen en we werden snel vlot geholpen. De afgelopen koude winterweken hebben we fosielvrij heel goed doorlopen afgelopen winter. Wouter Cornillie Sint-Denijs Westrem
 • Joris De Backer
  Joris De Backer
  7 oktober 2023
  We hebben een geothermische warmtepomp laten plaatsen door Terravolt. Dit is een zeer betrouwbare firma. We zijn heel tevreden over het werk van de installateur Ahmad die alles super netjes heeft uitgevoerd. We kregen ook altijd snelle respons met deskundige uitleg van Dimitri. Ook een pluim voor An die gouden werk levert qua planning en begeleiding. Wij bevelen Terravolt ten zeerste aan!
 • Nicolas Blondeel
  Nicolas Blondeel
  6 mei 2023
  Heel betrouwbare en correcte partner voor je technieken met veel know how en goed planningsbeheer. Wij als Enplusarchitecten werken zeer graag samen met dit team Wouter en Dimitri!
 • Joris De Kimpe
  Joris De Kimpe
  6 juni 2021
  Heel erg tevreden over het geleverde werk. Steeds vriendelijke en duidelijke communicatie, alles heel professioneel en netjes geplaatst. Ik kan een samenwerking alleen maar aanraden!